Cauta aici!

Meniu site

Statistici

Total Online: 1
Oaspeti: 1
Prieteni: 0

Acasă

Înregistrare

Autentificare
Bine aţi venit Vizitator | RSS


Felicitari frumoase pentru tine si prietenii tai!


Luni, 06.12.2021, 16:03Trei lucruri as lua pe o insula pustie: Tu doar Tu si numai Tu. Te iubesc!!!Asa cum o candela lumineaza intunericul... asa imi luminezi si tu mie viata de zi cu zi. Iti multumescIn privirea ta vad marea cu valuri, am nevoie doar de o scoica ca sa iti ascult soapta... Te iubescTe iubesc fara intentie, iar daca intentionam sa te iubesc atit de mult, nu cred sa im ireusit....Fara tine nu mai suntem noi... Fara tine nu mai sunt eu. Iubeste-ma!Mi-e dor de buzele tale, ce adesea imi sopteau.... Te iubesk!Trebie sa te vad..... am pierdut fericirea in okii tai si as vrea sa o recuperez. Imi lipsesti Te iubesc cat necuprinsul, cu valuri de dragoste ce-mi parasesc corpul si te invaluie.

Trei lucruri care avem de facut: 1.Dimineata un sarut 2.La prinz o imbratisare 3.Seara o iubire... Ce spui? Iti place programul?

 Iubirea nu are nevoie de termeni si promisiuni. Ci doar de mine si de tine. Te iubesc scumpule! Acolo unde nu exista dragoste, exista doar pustiul,singuratatea si tristetea. Inima are motivele sale,despre care ratiunea nu stie nimik. Viata fara dragoste este lipsita de sens... Iti multumesc ca dai sens vietii mele !  Sunt stele ce dispar in noape, dar nu se sting niciodata, sunt departari ce par aproape

si inimi tari care ining! Un zimbet ,o floare, o raza de soare,

O casa ,o masa, o viata frumoasa.

De-o mare iubire mereu sa ai parte .

Si-o viata intreaga sa-ti para 8 marte

 Lovite-ar trenu fericiri,trasnite-ar fulgeru iubirii,sa-ti cada-n cap un sac de bani si neuitatu

La Multi Ani! 
 

Tavane Extensibile

Autentificare

Prietenii site-ului

Raspandeste

Copyright Canter Nicolae © 2021