Cauta aici!

Meniu site

Statistici

Total Online: 1
Oaspeti: 1
Prieteni: 0

Acasă

Înregistrare

Autentificare
Bine aţi venit Vizitator | RSS


Felicitari frumoase pentru tine si prietenii tai!


Luni, 06.12.2021, 15:40

Felicitari frumoase de doamna. Felicitari cu frumoasele zile de toamna.


Ofera mai 
Ofera mai multa caldura pe masura ce vremea sa raceste! Deschide-te catre cei dragi pe masura ca natura se retrage din calea frigului! Fii mai darnic pe masura ce ziua se zgarceste cu orele in care ne sta alaturi! Fii mai iubitor pe masura ce soarele nu ne mai mangaie cu razele sale!

 

A inceput 
A inceput cu dimineti racoroase. Continua cu frunze palide ce se desprind resemnate de bratele copacilor. Urmeaza iuteala vantului aducand soapte de iarna. Pana atunci sa ne bucuram de frumusetea melancolica a toamnei!
 
Imi simt 
Imi simt inima precum frunzele toamnei: lipsita de vointa in lupta cu pieirea. Dar va veni si primavara!

 

Ma rusinez 
Ma rusinez de timiditatea galbenului palid cu care debuteaza toamna si ma infior vazand intensitatea caramiziului in care acesta se transforma.
 
Dupa caldura 
Dupa caldura insuportabila a verii a venit in sfarsit si toamna. Racoarea ei tot mai iute imi da curaj! Ploile ei dusmanoase ma ambitioneaza! Culorile ei atat de intense si dominatoare imi dau incredere!
 
E vremea 
E vremea proviziilor! Aduna-ti cu grija amintirile din vara si pitestele bine de frigul ce va sa vina. Iti vei gasi alinarea in ele cand noptile de ploaie rece pe care toamna ni le aduce!

 

Tavane Extensibile

Autentificare

Prietenii site-ului

Raspandeste

Copyright Canter Nicolae © 2021