Cauta aici!

Meniu site

Statistici

Total Online: 1
Oaspeti: 1
Prieteni: 0

Acasă

Înregistrare

Autentificare
Bine aţi venit Vizitator | RSS


Felicitari frumoase pentru tine si prietenii tai!


Luni, 06.12.2021, 16:08

Felicitari ,mesaje, sms frumoase pentru parinti.


La fel cum nu ne putem satura de frumusetea stelelor asa nu ne putem satura nici de dragostea parintilor

La fel cum nu ne putem satura de frumusetea stelelor asa nu ne putem satura nici de dragostea parintilor nostri. Voi sunteti cele mai luminoase stele de pe cerul vietii noastre, voi ne-ati luminat si ne luminati mereu cararile prin intortocheatele si intunecatele drumuri ale acestei lumi.

Va suntem recunoscatori si va iubim mult, ai vostri copii…

 


Dragostea parintilor este cea care ne-a facut sa fim oameni fericiti acum

Dragostea parintilor este cea care ne-a facut sa fim oameni oameni fericiti acum. Dragostea voastra ne incalzeste si ne lumineaza inimile in continuare si infruntam increzatori obstacolele vietii pentru ca stim ca va rugati pentru noi. Ne ve-ti fi mereu sprijin si alinare si la fel ne v-om stradui sa fim si noi pentru voi, iubitii nostri parinti.

 


Fiind in departare, va mai scriu cite-o scrisoare

Fiind in departare, va mai scriu cite-o scrisoare. Va scriu caci sunut instrainata, si de mama si de tata. Dorul tare ma omoara, de parinti sora si tara. Si viata i-mi e tare complicata, caci sunt tare-indepartata. Mi-e dor de voi dragi parinti, mi-e dor sa vad ce mai faceti. Mi-e dor de casa parinteasca, mi-e dor sa fiu iar fata tatei. Mi-e dor de-o vorba parinteasca, spusa la timpul ei, mi-e dor de-o mina prieteneasca strinsa de ai mei. Mi-e dor de-o imbratisare calda, mi-e dor de piinea prospata. Mi-e dor de apa din fantana, mi-e dor sa fiu un oaspete. Mi-e dor de glasul mamei cald, de vorba dulce a surorii, mi-e dor de sfatul tatei bland. As vrea sa-mi vad nepotii, sa-mi vad cumnatul si vecinii. Sa-mi revad rudele, sa vad cum arde focu-n soba. Mi-e dor sa vad cum aratati, si cum o duceti bine. Mi-e dor sa vad ce-ati mai facut acasa fara de mine. Mi-e dor sa vad cum sunteti astazi… DA chiar de dimineata. Mi-e dor sa va vad mereu veseli si fara lacrimi pe fata.

 


Un copil fara parinti e o corabie fara vant

Un copil fara parinti e o corabie fara vant, nu va putea ajunge niciodata nicaieri, parintii fara copii sunt un vant in desert, sufla in pustiu si nu ramane nimic in urma lor.

 


Un cadou de dragoste pentru cei mai minunati parinti

Un cadou de dragoste pentru cei mai minunati parinti. V-ati dedicat viata fericirii copiilor vostri, si nici un cadou, nici un gest, nici un cuvant nu v-ar putea rasplati pentru ceea ce ati facut pentru noi. Va iubim mai mult decat cuvintele o pot spune.

 


Unii cand spun tata spun munca, iar cand spun mama spun dragoste

Unii cand spun tata spun munca, iar cand spun mama spun dragoste, eu stiu ca ne-ati oferit amandoi si munca si iubire, doar ca tu tata trebuia sa muncesti prea mult ca sa mai ai timp sa ne arati cat ne iubesti, iar tu mama stiai atat de bine sa iubesti incat nu mai observam nimic altceva la tine.


Un simplu amic

Un simplu amic gandeste ca prietenia s-a sfarsit cand v-ati certat. Un prieten adevarat te suna dupa o cearta. Un simplu amic asteapta ca tu sa fii mereu acolo pentru el. Un prieten adevarat asteapta sa fie acolo mereu pentru tine. Un simplu amic citeste acest mesaj si-l sterge . Un prieten adevarat il da mai departe si ti-l trimite si tie .... 

Vorbe dulci usor de spus

Vorbe dulci sunt usor de spus, lucruri dragute sunt usor de cumparat, dar oameni de treaba sunt greu de gasit, viata se termina cand tu incetezi sa visezi, speranta moare cand tu incetezi sa crezi, dragostea se termina cand tu incetezi sa mai tii la cineva, prietenia se sfarseste cand tu nu mai imparti, asa ca imparte cu cine crezi ca iti este prieten, sa iubesti fara conditii, sa vorbesti fara intentii, sa daruiesti fara motive, sa tii la cineva fara explicatii, e inima adevaratei prietenii. 

Toti aud

Toti aud ceea ce spui.Prietenii asculta ceea ce spui.Dar cei mai buni prieteni asculta si ceea ce nu spui.


 

Prietenii

PRIETENII FALSI: Nu te-au vazut niciodata plangand.
PRIETENII ADEVARATI: Plang alaturi de tine
PRIETENII FALSI: Iti imprumuta chesti pentr cateva zile ca mai apoi sa ti le dea inapoi.
PRIETENII ADEVARATI: Iti tin lucrurile atat de mult incat uita ca erau ale tale.
PRIETENII FALSI: Cunosc cateva lucruri despre tine.
PRIETENII ADEVARATI: Ar putea sa scrie o carte despre tine numai cu citatele tale.
PRIETENII FALSI: Te vor lasa in urma daca asa a facut si restu lumii.
PRIETENII ADEVARATI: Vor lua tot restul lumii la capace pentru ca te-a lasat in urma.
PRIETENII FALSI: Sunt pentru o perioda.
PRIETENII ADEVARATI: SUnt pe viata.
PRIETENII FALSI: Vor ignora mesaju
PRIETENII ADEVARATZI:Il Vor Da Mai DeparThe....


 

 

Tavane Extensibile

Autentificare

Prietenii site-ului

Raspandeste

Copyright Canter Nicolae © 2021