Cauta aici!

Meniu site

Statistici

Total Online: 1
Oaspeti: 1
Prieteni: 0

Acasă

Înregistrare

Autentificare
Bine aţi venit Vizitator | RSS


Felicitari frumoase pentru tine si prietenii tai!


Luni, 06.12.2021, 14:42

Alte felicitari 1 2

Felicitari pentru iubita. Mesaje pentru iubita. Texte ,sms pentru iubita, Scrisori pentru persoana iubita.


Te iubesc pentru ca fara tine e greu


Te iubesc pentru ca fara tine e greu si nu ma pot regasi. Te iubesc pentru linistea daruita clipelor alaturi, te iubesc pentru ca imi zambesti, pentru ca ma alinti, pentru ca ma atingi, imbratisezi.

Te iubesc!


 

Pe cat esti de puternic pe atat esti de tandru


Pe cat esti de puternic pe atat esti de tandru, pe cat esti de tandru pe atat esti de viril, pe cat esti de viril pe atat esti de romantic! Esti mai minunat decat am visat si esti al meu. Te astept sa-ti primesti si tu cadourile pe care ti le-am pregatit.


Oare sunt eu atat de frumoasa pe cat o arata iubirea si dorul tau


Oare sunt eu chiar atat de frumoasa pe cat o arata iubirea si dorul tau? Oare ce te poate face atat de fericit langa mine? Sau esti si tu ca mine, cu cat te iubesc mai mult cu atat creste si iubirea ta. Daca e asa unde ne vom opri iubitule? In paradis?


 

Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa?


Stiai ca barbatii si femeile sunt ingeri care au numai o singura aripa? De aceea este nevoie ca ei sa se imbratiseze, pentru ca sa poata sa zboare. Sper ca tu sa iti gasesti ingerul cu care sa poti zbura pentru totdeauna.


 

Dragostea este sentimentul cel mai maret, care face minuni


Dragostea este sentimentul cel mai maret care face minuni, care faureste oameni noi, creaza cele mai mari valori morale… Intradevar dragostea este o planta rara care se hraneste din sensibilitate este esenta vietii noastre ce framinta trupul omenesc oferindu-i o forta de creatie. Nu oricine poate trai dragostea cea mare fiindca ea te face sa iubesti si sa fii iubit(a)


 

 

 

Alte felicitari 1 2

Tavane Extensibile

Autentificare

Prietenii site-ului

Raspandeste

Copyright Canter Nicolae © 2021